4 soorten data’s die bijna gegarandeerd eindigen met seks

Je bent al gegaan voor een paar datums — En hier, eigenlijk, allemaal. Maar ik wil meer!

Kort het aan een van deze vier data!

Hier ziet u, deze datums configureren u naar een intieme giek, zelfs sneller dan co-jamming in de lift (hoewel de optie met de lift ook niet slecht is).

Danssles

Dance Les zal je toestaan ​​om het meisje legaal aan te raken hoeveel tijd, niet risicoveert lijkt opdringerig. Aldus zal de ingang van de persoonlijke ruimte van het meisje gemakkelijk en natuurlijk onder sommige Latijns-Amerikaanse melodie gebeuren.

En van fysieke activiteit, vrolijke endorfines trainen. Dus, wanneer de erectiepil kopen muziek wint, en de les zal eindigen, zorg er dan voor dat het meisje de fysieke activiteit wil voortzetten.

Wandeltocht

Omdat je een nobele man bent en in je plannen niet in staat bent om het hoofd van het meisje te schattigen met de hulp van alcohol, nodigt het uit in een wijnbar.

Ten eerste is het voortreffelijk.

Ten tweede toonde de studie van de Florentijnse universiteit in de verte in 2009 dat vrouwen rode wijn drinken, waar seks meer wil dan degenen die liever cocktails, roosters of een leeg bed.

Tegelijkertijd kunt u profiteren van de Tusted Wine Bar en demonstreren aan het meisje dat het niet kinderachtig is, u ontmantelt in wijn.

Datum met een ander paar

Het belangrijkste hier — Nog een paar kiezen. Je hebt een jong, onlangs bestaand paar nodig, dat nog steeds in een staat van liefde is en voortdurend de tedere gevoelens aan elkaar in mensen in manifesteert.

Natuurlijk ben je niet erg aangenaam om eruit te zien als een bontkoeler en zijn nieuwe meisje (zoals haar, Nina, Vera?) wrijft de neuzen en houd de handen. Maar je vriendin is nuttig om dit te bekijken: ze zal snel willen «zelfde manier». Maar trouwens, en jij. Bingo.

Weekenddatum

«Hoe heb je de Pskov Chrome nooit gezien?!» — Je komt uit je en verwerft meteen twee tickets voor de trein en twee kamers in het hotel (of als een budget alternatief, een kamer met twee bedden).

Je zult zien, verander de plaats van habitat, langdurig gewrichtsgewenst en architecturale schoonheid laat niet onverschillig je metgezel achter.

https://harperslandscape.com/moet-ik-verraad-verdragen-of-wegjagen/

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *