Hoe groot gewicht de sekssleven kan beschadigen

Hoe groot gewicht de sekssleven kan beschadigen

Ten eerste produceert de lever van mensen met verhoogd gewicht meer eiwit dan het veronderstelt, en op zijn beurt bindt het testosteron. Het is dit hormoon – zoals mannen, dus bij vrouwen – is verantwoordelijk voor seksuele aantrekkingskracht, excitatie en vermogen om heldere orgasmen te ontvangen. Het is belangrijk om op te merken dat juist niet gebonden aan testosteron verantwoordelijk is voor seksuele opwinding, dat wil zeggen, het kan veel in het bloed zijn, maar als het meeste in de bijbehorende staat zal zijn, zal de helderheid van seksuele ontlading naar nul streven.

Ten tweede, naast het feit dat het grootste deel van het testosteron zich in de gebonden staat bevindt, wordt het volume ook verminderd vanwege het feit dat de vetcellen geuren van aromatasen produceren die een grote rol spelen in het proces van het draaien van testosteron in oestrogeen.

Wat te doen? Het enige echte advies in alles wat betreft de gezondheid van vrouwen is om een ​​arts te raadplegen die kan bepalen welke staat uw lichaam is. Proberen een dieet of sportoefeningen te kiezen, soms niet alleen moeilijk, maar ook erg gevaarlijk voor de gezondheid.

Onzekerheid in zijn eigen aantrekkelijkheid

Vergeet niet de psychologische kant van de vraag – aangezien de statistieken zeggen, beginnen de eerste moeilijkheden van vol met mensen in het stadium van het vinden van een partner. Helaas worden de meeste Russische en westerse media vaak gecultiveerd door Khobuu, de pijnlijke toestand van het lichaam en letterlijk gedwongen in volle mensen een gevoel van schaamte voor hun eigen levitra bestellen uiterlijk. Modellen, actrices en zangers – allemaal zoals onder de carcake gecreëerd: zeer dunne benen, stak ribben en had jukbeenderen. Deze afbeelding wordt sexy en mooi genoemd. Maar is het echt? Natuurlijk niet! Maar meisjes met vertraging (naar hun mening!) Gewicht worden steeds onzekerder in hun eigen aantrekkelijkheid en beginnen een versterkte worsteling met het gewicht te voeren, soms het vergeten gezondheid. Dit beïnvloedt vrouwen die voortdurend het gevoel van schaamte voelen, angst voor de partner, onzekerheid in hun aantrekkelijkheid, en dit is al aangetast door de manier van communicatie, creëert extra spanningen. En als een legitari-uitkomst van al deze ervaringen concludeert het meisje dat het niet verdient om te genieten, en daarom zijn er problemen met het verkrijgen van orgasme.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *