COSMO-KAMASUTRA 5 SEX-posities Wanneer uw kont er erg smakelijk uitziet

COSMO-KAMASUTRA: 5 SEX-posities Wanneer uw kont er erg smakelijk uitziet

In zo’n positie zal een man niet alleen gelukkig zijn van zijn passieve rol, maar kan ook uw buit bewonderen!

Zwelt je partner terug naar hem en breid dan de benen uit naar zijn schouders, dalen tussen zijn benen en begin op zijn lul op en neer te glijden. Verlossing, begin met afwisselende standaard fricties met bewegingen terug naar voren, spanning en ontspan intieme spieren. Omdat deze houding aanzet een zeer dicht genitaal contact geeft, is het onwaarschijnlijk dat het u onverschillig voor u en uw partner laat.

Filight op het hoofd

Poseren, man erachter

Als je van de post “man van achteren” houdt, biedt “Kamasutra” je een beetje experimenteren. Sta het gezicht op voor de stoel (of naar bed), strak en verlicht zijn hoofd en handen. Wanneer je vriend je binnengaat, vraag hem om je één been te verhogen (zoals getoond in de afbeelding) en houd het voor de enkel tijdens fricties. Vanwege het feit dat uw voet wordt aangestoken, opent u uw partner directe toegang tot het punt G, waarvan de actieve stimulatie u naar een orgasme zal brengen voor een record korte tijd.

Op de troon van liefde

Stel zitten, vrouw van boven

Je partner blijkt volledig in je macht te zijn: een vrouw van boven en definieert de penetratiehoek, het tempo en de kracht van fricties. Zet je vriend op de achterkant, leg het kussen onder zijn schouders en vraag de benen in de knieën. Smeedhed hem zodat je benen tussen zijn benen zijn, we hebben hem in de heupen en beginnen de dans van de liefde. Je kunt ophalen door je vagina op zijn acht leden, zijn oppervlakkige

fricties plagen, zijn penis hoofd stevig vast, spannende de spieren van de vagina. Deze sex houding geeft volledige vrijheid van seksuele zelfexpressie, die beter kan zijn?!

Doggi-stijl

Poseren op de knieën, een man erachter

Klassiek “Kamasutra”: Doggi-stijl sex houding (man erachter) is goed, want zonder enige inspanning zorgt ervoor dat maximale stimulatie van het punt g, en er is iets primitief in het, en dit maakt zich misschien geen zorgen veel meisjes. Wil je een beetje peper erin toevoegen? Er is niets gemakkelijker! Neem seks in doggi-stijl pose voor een spiegel! Of vraag je geliefde voorzichtig om je op de billen te slaan tijdens fricties! Echter, als u liever een romantische agressieve seks, uw jonge man kan cialis 5 mg echt toetsaanslag.

Boogie Woogie

Pose liegen, pose zitten, vrouw van boven

Veel mensen noemen dit geslacht pose van een van hun dierbaren, omdat een vrouw van boven, en alles wat nodig is van hen in dit geval – om te ontspannen en te genieten. Echter, de meeste meisjes ze laat ook onverschillig, omdat je volledig het proces te controleren, bepalen de frequentie en de diepte van de wrijvingen,

naast, in deze post van geslacht, is het punt G actief gestimuleerd. Het belangrijkste is niet te haasten. Voordat je helemaal op de penis valt, doe dan een paar ronde bewegingen door een vagina-hoofd van een lid te houden, start de wrijving, het inlaatlid is steedsiger en dieper.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *