De expert genaamd de top 5 meest voorkomende oorzaken van echtscheiding na tientallen jaren samenwonen

De expert genaamd de top 5 meest voorkomende oorzaken van echtscheiding na tientallen jaren samenwonen

Family Psycholoog Pam Castks gelooft dat de oorzaak van de echtscheiding zelden verraad wordt of een grote ruzie. In een gesprek met HuffPost UK heeft de deskundige vijf factoren toegewezen die zelfs het sterkste huwelijk kunnen vernietigen.

  • Vermoeidheid van verplichtingen

De psycholoog is ervan overtuigd dat tijdens de periode tussen veertig en vijftig jaar veel paren een “uitbroeden” ervaren: vaak worden mensen op deze leeftijd gedwongen om tegelijkertijd op hun ouders te zorgen, en over kinderen – er is niet genoeg tijd de relatie.

  • Teleurstelling in eigen implementatie

Tegelijkertijd komen de gedachten aan gemiste kansen bij: “Ik zou nog steeds zo veel voor ouderdom kunnen doen,” elk van de echtgenoten denkt en besluit het leven te veranderen totdat het te laat is www.healthlinecare.com/contact-us/ geworden.

  • Kinderen verlaten het “oudernest”

http://www.michel-roy-photographe.com/2022/07/28/guvenilir-mostbet-giri/

Wanneer kinderen een onafhankelijk leven buiten het gezin beginnen, verandert het de dynamiek van ouderlijke relaties. Paar begint zich af te vragen: “Wat houdt ons behalve kinderen?”,” Waarom zijn we nog steeds een paar?”. Sommige echtgenoten komen tot de conclusie dat ze nu niet door het leven willen gaan, gelooft de deskundige.

  • Labido verminderen

Mannen zeggen vaak: “Ik begrijp het niet meer, ik herken mijn vrouw, ze is volledig veranderd”. Onder de fysiologische veranderingen in vrouwen vermindert libido, maar niet alle partners kunnen deze fase samen doorgaan.

  • Verschillende plannen voor de toekomst

Volgens de expert wanneer de carrière en schulden vóór kinderen naar de achtergrond gaan, gaan de paren van elkaar weg: “Dit is een realiteit, mensen veranderen”. Partners lijken meer tijd om na te denken over hun eigen verlangens en doeleinden die mogelijk niet samenvallen met de mogelijkheden en plannen van de echtgenoot.

Communicatie is de eenvoudigste en effectieve manier om problemen in relaties te vermijden, psycholoog is van mening. De deskundige adviseert niet bang voor natuurlijke veranderingen en neem ze mee en bespreken ze met een partner. In dit geval kunnen de problemen in het huwelijk naar de echtgenoten gaan om te profiteren, dan zal de relatie op de bovenstaande stap vallen.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *